Volg ons!
 •  

   

  M

  E

  R

  K

  E

  N

  A

  -Z

   

   

   

                           
                           

  A

  B 

  C

  D

  E

  F

  G

  H

    I

    J

  K

  L

  M

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  N

  O

  P

  Q

  R

  S

  T

  U

  V

  W

  X

  Y

  Z

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       

Lucovitaal Magnesium 400 2go 20sach

Magnesium 2Go Sticks 400 mg

Lucovitaal® heeft een absolute primeur in het Magnesium schap: 1 magnesium stick per dag, direct in de mond, zonder water in te nemen. Deze gemakkelijke to go poederstick bevat 400 mg Magnesium per stick. Handig voor onderweg!

Direct zonder water innemen!

Goed voor de werking van de spieren, het zenuwstelsel en het behoud van sterke botten

B12 zorgt voor meer energie bij vermoeidheid

Beoordelingen

Magnesium Sticks 2Go van Lucovitaal® is een One a Day formule met sinaasappelsmaak, handig mee te nemen en zonder water in te nemen. Na openen het zakje onder de tong in de mond doen en in 2 delen innemen. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en bij de botaanmaak. Tevens heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.  

Het toegevoegde vitamine B-complex zorgt voor meer energie bij vermoeidheid en voor een normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine B8 is goed voor de haren en helpt bij het gezond houden van de huid. Tevens heeft vitamine B1 een gunstige werking op het hart en draagt vitamine B8 bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Vitamine D is goed voor behoud van sterke botten. 

Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium 

€ 10,23 € 5,12 (incl. btw)